Skip to main content

PTR-30 | Beschermkap voor boormachines met 360 graden rondom de boorkop

ArtikelnummerPTR-10/11
OmschrijvingBeschermkap voor boormachines en radiaalboormachines
Direct contact+31 6 1296 9906

Universele en  stevige beschermkap. Deze schermt het gereedschap 360 graden af. De kap bestaat uit 2 delen. Het voorste deel is weg te draaien. Wel wordt er dan een veiligheidsschakelaar bediend. Het glas is gemaakt van slagvrij en olieresistent kunststof. Elk onderdeel van de kap is apart verkrijgbaar. Deze beschermkap beschermt de bediener tegen direct contact van draaiende delen, alsook tegen spanen en smeer of koelmiddel. Te bevestigen aan de linkerzijde van de machine. Door de verstelbare beugels kan de beschermkap perfect geplaatst en gecentreerd worden ten opzichte van de boor-of freesspindel. De kap is voorzien van montagehandleiding, beugels en bouten voor montage, CE verklaring en aansluitschema voor de veiligheidsschakelaar. De beschermkap voldoet uitstekend aan de huidige machinerichtlijnen en veiligheidseisen.

  1. Montagebeugel uit geperst staal..
  2. Beschermkap geleidebeugel met geintegreerde veiligheidsschakelaar- 2 NC contacts.
  3. 6-kant stalen geleide stang voor de beschermkap.
  4. Verstelbare beugel om de kap zijwaarts ten opzichte van de boorspindel te verstellen. Deze kan de kap naar links verstellen.
  5. Verstelbare beugel om de kap zijwaarts ten opzichte van de boorspindel te verstellen. Deze kan de kap naar rechts verstellen.
  6. Achterscherm, wat op deze positie blijft.
  7. Voorscherm, wat weg kan scharnieren.
CodePTR 30/130`PTR 30/180
A220220
B130180
C235235

Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.
, , ,

Bestel direct

    Wilt u een veiligere werkomgeving voor uw medewerkers op de werkvloer?