Beschermkap hydraulische pers

PPR-01 Veiligheidsscherm voor hydraulische pers met dubbele ondersteuning

Veiligheidsscherm voorzien van schuifdeur met boven- en onderpanelen. Het scherm is op aanvraag aanpasbaar. 

Beschermt de gebruiker tegen direct contact met de bewegende zuiger en de bescherming van kleding.

Het veiligheidsscherm is uitgerust met een openingsdeur, die op polyethyleendelen glijdt, met ondersteunende contragewicht, om beweging te vergemakkelijken en het gewicht te ondersteunen. Scherm gemaakt in polycarbonaat.
Compleet met veiligheidsmicroschakelaar.

  1. Perimetrale structuur met aluminium profielen
  2. Polycarbonaat vast onderpaneel
  3. Polycarbonaat verticale openingsdeur
  4. Op en neer opening systeem met tegenwichten
  5. Veiligheidsschakelaar met gescheiden aandrijving - n. 2 NC contacten
PPR 01 tabella

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PPR-01
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.