Veiligheidskappen machines

Catalogus veiligheidskappen | beschermkappen

Jos Dekkers Service levert bescherm- / veiligheidskappen voor machines in de metaalbewerkende industrie. In onze catalogus vind u veiligheidskappen voor draaibanken, freesbanken, slijpmachines, boormachines, zaagmachines. Daarnaast bieden wij lichtschermen voor het beveiligen van inloopzones. Via direct bestellen kunt u een offerte aanvraag bij ons plaatsen. Maatvoering en specificaties vindt u bij de betreffende beschermkap / veiligheidskap terug. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij eerst altijd contact met u op, alvorens wij overgaan tot levering van de bescherm- / veiligheidskappen. Uiteraard ondersteunen wij u graag bij het aanbrengen van de veiligheidskappen.

Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding. 

Subcategorieƫn

Draaibank

Draaibank

Beschermkappen / veiligheidskappen ten behoeve van draaibanken in de metaalbewerkende industrie.

Toon items...
Freesbank

Freesbank

Beschermkappen / veiligheidskappen ten behoeve van freesbanken in de metaalbewerkende industrie.

Toon items...
Slijpmachnine

Slijpmachnine

Beschermkappen / veiligheidskappen ten behoeve van slijpmachines in de metaalbewerkende industrie.

Toon items...
Boormachine

Boormachine

Beschermkappen / veiligheidskappen ten behoeve van boormachines in de metaalbewerkende industrie.

Toon items...
Zaagmachine

Zaagmachine

Beschermkappen / veiligheidskappen ten behoeve van zaagmachines in de metaalbewerkende industrie.

Toon items...
Lichtscherm / lasergordijn

Lichtscherm / lasergordijn

Bescherming door middel van een lichtscherm of lasergordijn voor inloopstraten in de metaalbewerkende industrie.

Toon items...
Universeel

Universeel

Universele beschermkappen / veiligheidskappen ten behoeve van de metaalbewerkende industrie.

Toon items...

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.