Veiligheidskap hydraulische pers

Hydraulische pers

PBF-10 Veiligheidsscherm voor hydraulische persen

Met universele beweegbaar armgewricht, met omkeerbare openingsrichting. Praktisch en flexibel verstelbaar. Ontworpen voor frequente wijzigingen van de werking. Beschermt de…

PPR-01 Veiligheidsscherm voor hydraulische pers met dubbele ondersteuning

Veiligheidsscherm voorzien van schuifdeur met boven- en onderpanelen. Het scherm is op aanvraag aanpasbaar. Beschermt de gebruiker tegen direct contact…

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.