Machinerevisie

Machinerevisie

Jos Dekkers Service heeft jarenlange ervaring in het reviseren van uw metaalbewerkingmachine.

Deze werkzaamheden kunnen zijn:

  • Schrapen en slijpen van de geleiding. (binnen de toleranties brengen van de geometrie)
  • Revisie van tandwielkasten.
  • Het repareren van slecht, zwaar of ingelopen geleidingen en lijsten of spieen.
  • Repareren of wikkelen van motoren.
  • Repareren , vervangen of nastellen van koppelingen.

Wanneer het gaat om complete machinerevisie, dan zal vaak en in overleg de machine opgehaald worden en in onze werkplaats gereviseerd worden. Tandwielkasten worden, indien mogelijk gedemonteerd, vakkundig en in overleg gerepareerd en later weer gemonteerd op uw machine.


Wij zullen uw machine vakkundig en met grote zorg behandelen.


Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact op.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.