Machineonderhoud

Machineonderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw metaalbewerkingmachine. Dit kan varieren van draaibank, freesbank, boormachine, radiaal boormachine, zaagmachines, knipscharen, zetbanken, werkplaatspersen enzovoort.

Ook in het onderwijs zijn we werkzaam in het onderhouden van het complete machinepark.
Vraag eventueel een referentie aan.

Onderhoud is een belangrijk begrip in de machinewereld. Het verlengd de levensduur en de langdurige nauwkeurigheid van de machine. Wij doen zowel onderhoud bij oproep van de klant, alsook preventief. Dit laatste heeft als voordeel dat u zeker weet dat elke machine zijn onderhoud krijgt, en u weet vooraf wat de kosten hiervoor zijn. Ook kunnen we werken met een onderhoudscontract.


Wij leveren per machine een certificaat af, zodat u aan kunt tonen dat er onderhoud aan gedaan is.

Dit onderhoud kan bestaan uit:

  • Het demonteren, en schrapen van de sleden.
  • Geometrie meten.
  • Olie verversen.
  • Functioneel testen, proef draaien.
  • Afstellen van sleden, spieen , draadspindels en geleidingen.
  • Complete inspectie van de machine.

 

Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.