Activiteiten

Activiteiten

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoud, machinereparaties, NEN 3140, machinekeuringen, machinerevisie, digitale uitlezing, machineverhuizingen, verkoop van veiligheidskappen en beschermkappen, en verkoop van metaalbewerkingsmachines.

Jos Dekkers Service kan u ook assisteren met het verplaatsen van uw machine of machinepark. Dat kan varieren van intern transport, maar ook transport van en naar een andere locatie.

Jos Dekkers Service heeft jarenlange ervaring op het gebied van monteren en repareren van digitale uitlezingen. We hebben ervaring in bijna alle merken. Onderdelen van bestaande uitlezingen kunnen we leveren waarbij we gebruik kunnen maken van onze leveranciers.

Jos Dekkers Service heeft jarenlange ervaring in het reviseren van uw metaalbewerkingmachine.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het keuren, aanpassen en beveiligen van machines. Dit doen wij volgens de norm arbeidsmiddelenrichtlijn en machinerichtlijn. Ook nemen we daarin mee de NEN 3140 keuring, en een stukje risico beoordeling. Jos Dekkers Service heeft de kennis en apparatuur om uw machinepark en handgereedschappen te keuren volgens de wettelijke normen.

Jos Dekkers Service heeft de kennis en apparatuur om uw machinepark en handgereedschapen te keuren. Dit wordt gedaan aan de hand van de Machine Richtlijn, Arbeidsmiddelen Richtlijn, Arbo NEN 3140 testen en een stukje risico beoordeling.

Wij zijn gespecialiseerd, hebben de kennis en de apparatuur om uw machine te keuren volgens de NEN 3140. Hiervoor geldt dat elk merk, type en soort machine mogelijk is. Onze testapparatuur wordt jaarlijks gekalibreerd, en voldoet aan de gestelde eisen.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw metaalbewerkingmachine. Op uw locatie. Hierin zijn we niet merkafhankelijk alsook het type en soort machine is geen probleem. Wij hebben een uitgebreid netwerk voor het verkrijgen van onderdelen.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw metaalbewerkingmachine. Dit kan varieren van draaibank, freesbank, boormachine, radiaal boormachine, zaagmachines, knipscharen, zetbanken, werkplaatspersen enzovoort.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.