Skip to main content

Aanbrengen beschermkappen

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het keuren, aanpassen en beveiligen van machines. Dit doen wij volgens de norm arbeidsmiddelenrichtlijn en machinerichtlijn. Ook nemen we daarin mee de NEN 3140 keuring en risicobeoordeling. Jos Dekkers Service heeft de kennis en apparatuur om uw machinepark en handgereedschappen te keuren volgens de wettelijke norm.

Vaak moet een machine afgeschermd worden met een beschermkap, om draaiende delen af te schermen en indien nodig met een veiligheidsschakelaar geschakeld moet worden. Hiervoor hebben wij in ons programma een compleet assortiment beschermkappen, voor al uw metaal- en houtbewerkende machines.

Nieuwe machines hebben vaak een beschermkap, maar een wat oudere machine, die overigens nog perfect werk aflevert moet volgens de arbeidsmiddelen richtlijn beveiligd zijn. Dit wordt bij bedrijven en scholen gecontroleerd door overkoepelende organisatie de ARBO dienst.

Jos Dekkers sevice, kan uw machines volgens deze richtlijnen keuren, en indien zo nodig aanpassen zodat de machine goed en beveiligd gebruikt kan worden door uzelf of uw personeel.

Wij komen op locatie de situatie en de machines bekijken.

Om bovenstaande te verwezenlijken hebben wij een compleet assortiment beschermkappen. Die opgebouwd kunnen worden op bijv. draaibanken, freesbanken,  boormachines, slijpmachines en nog meer machines waar een beschermkap op geplaatst moet worden.

Deze kappen zijn van een uitstekende kwaliteit, wat het gebruiksgemak van de machine ten goede komt. Ook geven wij 1 jaar garantie op de kappen.

Bestel uw bescherm- en veiligheidskappen via onze site, zodat deze ook door de klant zelf te plaatsen en aan te sluiten is.

Alle type kappen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, die vermeld staan onder de afbeelding van de betreffende kap.

Zorgt u er  voor dat u de goede afmetingen besteld, zodat deze goed op de machine past.